Analysguiden har genomfört en analys av Stayble Therapeutics och initierar aktieanalysbevakning

Analysguiden har genomfört en uppdragsanalys av Stayble Therapeutics. Hela analysen går att läsa på följande länk: https://www.aktiespararna.se/analysguiden/nyheter/initieringsanalys-stayble-therapeutics-unik-behandling-diskrelaterad-ryggsmarta

Vi fokuserar på den fortsatta utvecklingen av STA363 för att erbjuda ett effektivt behandlingsalternativ mot diskogen ryggsmärta. Samtidigt som vi arbetar vidare med vår fas 2b-studie vill vi även passa på att öka kunskapen och förståelsen om våra ambitioner inom behandling av ryggsmärta och berätta om vår läkemedelskandidat. Som ett led i detta har vi etablerat ett partnerskap med Analysguiden för att ge investerare en bättre förståelse av Stayble Therapeutics,” kommenterar VD Andreas Gerward.

För ytterligare information

Andreas Gerward, VD Stayble Therapeutics AB
andreas.gerward@stayble.se

+46 730 808 397

Om Stayble Therapeutics AB

Stayble är ett kliniskt läkemedelsbolag som utvecklar injektionsbehandlingen STA363 mot kronisk diskrelaterad ryggsmärta. Behandlingen riktar sig till patienter som inte blir hjälpta av sjukgymnastik och smärtstillande preparat. Injektionen ges vid ett tillfälle och effekten beräknas kvarstå hela livet och kräva minimal rehabilitering. Bolaget har nu fokus på den fortsatta kliniska utvecklingen och genomför just nu en klinisk fas 2b-studie. Staybles vision är att utveckla STA363 som ny standardbehandling för patienter som lider av kronisk diskrelaterad ryggsmärta.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 1550 eller e-post ca@mangold.se.

Fler artiklar om Stayble Therapeutics