Arbetsgivare inom flera branscher rekryterar

Ungefär 25 arbetsgivare från bland annat branscherna handel, industri, transport, omsorgen kommer att finnas på plats i Medborgarhuset för att berätta om sina verksamheter och träffa dem som söker jobb.

Sök jobbet direkt på plats
Rekryteringsmässan riktar sig till alla som söker arbete, är arbetslösa eller vill byta jobb. Ett gott råd till dem som besöker rekryteringsmässan är att ta med sig många exemplar av sitt cv med tydliga kontaktuppgifter, och gärna med ett foto, för att lämna till arbetsgivare.

– När det gäller sommarjobben börjar arbetsgivarna att annonsera ut sina jobb allt tidigare eftersom det blivit större konkurrens om de sökande. Vill man ha ett sommarjobb ska man inte vänta med att söka utan göra det nu, säger Ulrika Westergren, sektionschef, Arbetsförmedlingen i Lycksele.

Ett bra sätt att mötas
– Den här formen av rekrytering, där den som söker jobb och den som söker medarbetare får träffas personligen, brukar vara uppskattad av alla. Det blir ett enklare möte och man får ett första intryck av varandra, säger Ulrika Westergren.

På rekryteringsmässan kan man också få information om hur man kan få ett arbete utomlands samt få tips hur man skriver en bra ansökan.

Media är välkomna att följa rekryteringsträffen den 21 februari.

Tid:      Onsdag 21 februari klockan 13-15

Plats:   Medborgarhuset, Lycksele

För kommentarer: Ulrika Westergren, sektionschef, Arbetsförmedlingen i Lycksele, 010-487 08 77
För information: Maria Berggren, arbetsförmedlare, Arbetsförmedlingen i Lycksele, 010-486 54 47                                                         
Presskontakt: Eva Sandström, press- och informationsansvarig, 010-488 87 43

Arbetsförmedlingen Västerbotten-img