Avanza och Nordnet lägger inte upp erbjudande om TO2

Aqurat Fondkommission har meddelat Zoomability att Avanza och Nordnet inte har lagt upp det erbjudande som finns om att lösa in 2 st TO2 mot en aktie för 2 kr. 

Det innebär att innehavare av TO2 som vill stötta bolaget genom att lösa in sina optioner själva måste kontakta sin förvaltare. Det finns dock också en möjlighet att teckna sina optioner direkt på Aqurats hemsida via följande länk. https://aqurat.se/zoomabilityto2-2023/

Vi beklagar givetvis detta extra besvär, men anledningen är att förvaltarna inte vill erbjuda teckning av optioner som inte är förmånliga för sina kunder vid teckningstillfället. 

Zoomability är givetvis fullt medvetna om att det är billigare att idag köpa en aktie via Spotlight än att erhålla en via inlösen av TO2, men vid aktieköp tillförs inte bolaget några likvida medel för att utveckla verksamheten.

För mer information

Pehr-Johan Fager, VD
pj@zoomability.com 
0709-203961

Om Zoomability Int. AB (publ) 

Zoomability har utvecklat och säljer en terränggående elrullstol Zoom Uphill®, anpassad för personer med funktionsnedsättning i de nedre extremiteterna, men som också passar alla som vill ha en häftig körupplevelse. Den har rönt stor uppmärksamhet främst i USA, men även i Sverige och övriga Europa. Det är en hybrid mellan traditionella eldrivna rullstolar-PWC, från tillverkare som Permobil, Sunrise och Invacare, och fyrhjulingar-ATV. Zoom Uphill® har funktionaliteten och de ergonomiska kvalitéerna som en PWC och körkapacitet och stabiliteten som hos en ATV. Den är unik i sin design då den tack vare sin patenterade bottenplatta är både lätt och smidig såväl som stark och stabil och lämpar sig därför både för tuff terräng och urbana miljöer. Zoom Uphill® möjliggör ett friare liv för personer med begränsad rörelseförmåga. Det kan vara människor med olika typer av funktionshinder, lungkapacitet eller styrka i kroppen. 

Zoom Uphill® är registrerad som medicintekniskt hjälpmedel enligt MDR 2017/745 och testad enligt rullstoldirektivet EN12184.