4C Strategies

4C Strategies

Pris per aktie
35 SEK
Minsta investering
7000 SEK
Pre money value
- MSEK
Bransch
SaaS
Lista
First North
Emissionsvolym
452 MSEK
Teckningsperiod
17 maj - 23 maj
Första handelsdag
24 maj
Teckningsåtagande
335 MSEK
Post money value
-

Bakgrund

4C Strategies grundades 2000 och är en ledande global leverantör av mjukvarulösningar och expertrådgivning för krisberedskap, samhällssäkerhet och övning.

Genom mjukvaruplattformen Exonaut erbjuder 4C Strategies en komplett plattform för att bygga organisatorisk beredskap. Exonaut möjliggör en effektiv, säker och sömlös hantering av incidenter, kriser, risker och säkerställande av regelefterlevnad. Exonaut stödjer även upprätthållandet av kontinuiteten i verksamheter som drabbas av störningar och kriser och utgör en mjukvarulösning för både militära och civila kunder inom övningsledning och förmågeutveckling.

Utöver Exonaut tillhandahåller 4C Strategies även mjukvarurelaterade tjänster och expertrådgivning. Våra lösningar erbjuds primärt till kunder inom samhälls- och affärskritiska områden såsom försvarsmakter, offentliga organisationer och företag inom den privata sektorn som har ett behov av att hantera risker och förbereda sig inför plötsliga och kritiska händelser.

4C Strategies har huvudkontor i Sverige och har en global närvaro med kontor i Norden, Storbritannien och USA. 4C Strategies har över 150 kunder med användare i mer än 100 länder.

 

Källa: https://investors.4cstrategies.com/sv/om-4c

Bolagsnyheter

Mentice offentliggör erbjudande av aktier samt prospekt i samband med notering på Nasdaq First North Premier


Notice: Undefined index: dirname in /var/www/ipo.se/html/wp-content/plugins/cloudinary-image-management-and-manipulation-in-the-cloud-cdn/php/class-media.php on line 595

Notice: Undefined index: dirname in /var/www/ipo.se/html/wp-content/plugins/cloudinary-image-management-and-manipulation-in-the-cloud-cdn/php/class-media.php on line 595
EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL...

Social media