Adescare

Adescare

Pris per aktie
10 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
247 MSEK
Bransch
Skönhet & Hälsa
Lista
NGM
Emissionsvolym
4,1 MSEK
Teckningsperiod
18 jun - 27 aug
Första handelsdag
-
Teckningsåtagande
-
Garantiåtagande

Bakgrund

ADESCARE, BUSINESS GROUP en samling av delägda företag som leds av en ledningsgrupp som har en mer än förtjänt och framgångsrik företagskarriär som har arbetat i årtionden inom sektorer som läkemedel eller kosmetika. 

Sedan starten har vi fokuserat våra ansträngningar på att kunna ge bra service till våra kunder genom att erbjuda de bästa produkterna inom SKÖNHET OCH HÄLSA, till de bästa priserna, och vårt huvudsakliga värde är förmågan att samla ihop unika produkter inom vår bransch. Detta har etablerat oss som en ledare i både de traditionella distributionskanalerna, såsom i  försäljningen till  den slutliga  konsumenten i on och off – line butiker.

Vi har alltid litat på internationaliseringen som en motor för tillväxt och en källa för diversifiering. Vi har konsoliderat vår verksamhet på marknader som USA och Kanada, Förenade Arabemiraten, Sydkorea, Singapore och Japan (Asien), Tyskland, Storbritannien, Schweiz, Nederländerna, Danmark, Polen, Italien och Portugal och nu även i Sverige och Norge. Tack vare våra internationella samarbetspartners har vi blivit en global koncern med differentiell förmåga för att ta itu med de viktigaste utmaningarna och krav i vår bransch bransch och på lokal nivå, vilket gör att vi kan kapitalisera möjligheterna för  att   uppnå  vårt  mål att  fortsätta växa genom att distribuera och marknadsföra produkter för skönhet och hälsa miljö i vilken intressant världslig marknad som helst, erbjuda kunderna högsta kvalitet för kundservice, vilket ökar avkastningen till aktieägare och anställda möjligheten att utveckla sina färdigheter i en stimulerande arbetsmiljö.

Allt detta gör oss till ett multidisciplinärt företag som gör ADESCARE till ett företag som man kan lita på med säkerhet.

Bolagsnyheter

Detta bolag har för närvarande inga bolagsartiklar på IPO.se

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.