Invajo

Invajo

Pris per aktie
9 SEK
Minsta investering
5400 SEK
Pre money value
35,2 MSEK
Bransch
Event
Lista
First North
Emissionsvolym
21,9 MSEK
Teckningsperiod
14 apr - 28 apr
Första handelsdag
14 maj
Teckningsåtagande
72,6
Garantiåtagande

Bakgrund

Invajo utvecklar, distribuerar och säljer en plattform som förenklar och förbättrar för användare som behöver en enkel och flexibel lösning för sin hantering av inbjudningar, bokningar och deltagare.

Invajo är en så kallad SaaS (Software as a Service) och marknaden Invajo agerar på är global. Global i den meningen att Invajo ser behovet av eventrelaterade tjänster hos företag och organisationer oavsett storlek, bransch eller geografi.

Den traditionella eventhanteringen är fragmenterad till följd av skilda behov hos företag och organisationer. Vidare beror fragmenteringen på att olika verktyg används i kombination med varandra som exempelvis epost och Microsoft Excel.

Nu är denna utveckling i nästa fas där många olika typer av digitala produkter, tjänster och verktyg används för att tillfredsställa eventrelaterade behov. Dessa alternativ kan till exempel bestå av tilläggsprogram till eposttjänster eller kund- och informationssystem. För att nå målet som en globalt ledande aktör anser Invajo att det behövs något annat än de alternativ marknaden idag erbjuder.

För att Bolaget ska kunna konkurrera på den högsta nivån bedömer Invajo att Bolagets plattform är framtagen med ett starkt fundament bestående av ett unikt och konkurrenskraftigt koncept med hög användarvänlighet, skalbar arkitektur och naturlig viralitet. I och med kommande lansering av Invajos nya plattform ska Bolaget skapa ytterligare värden genom ökad distribution och komplementära intäktsströmmar.

Detta ska ske genom en användardriven tillväxt från en satsning på vidare produktutveckling inom eventkategorin. Styrelsens förväntan på denna satsning innefattar en ökad takt av nya användare, integrationer, partnerskap och tillväxt. Detta är ett viktigt steg mot Invajos mål att bli marknadsledare

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.