Kvix

Kvix

Pris per aktie
7 SEK
Minsta investering
5250 SEK
Pre money value
35 MSEK
Bransch
Hälsa
Lista
NGM SME
Emissionsvolym
26 MSEK
Teckningsperiod
12 nov - 25 nov
Första handelsdag
6 dec
Teckningsåtagande
19 MSEK
Post money value
-

Bakgrund

Kvix tillhandahåller en streamingplattform som sammanför inspiratörer med personer som eftersträvar ett ökat välmående. Plattformen finns tillgänglig via app och webbläsare och är anpassad för en rad olika enheter. Kvix medlemmar kan utifrån ett brett utbud välja innehåll för att hitta den sista pusselbiten som behövs för ett långsiktigt och hållbart välmående.

Kvix mål är att skapa en marknadsledande plattform för välmående där medlemmarna aktivt kan interagera med streamers. Genom att erbjuda innehåll inom fysiskt, mentalt och livsstilsrelaterat välmående avser Kvix att bli den självklara mötesplatsen för hälsa. Bolaget genomför nu en noteringsemission om 26 MSEK i samband med en notering av bolagets aktier på NGM Nordic SME.

Mot bakgrund av Kvix unika marknadsposition och starka affärsmodell avser Bolaget genomföra noteringen med syftet att främja fortsatt tillväxt, stärka marknadsföringen och vidareutveckla streamingplattformen med utökade funktionaliteter. Därutöver har en marknadsnotering av Kvix en positiv effekt på Bolagets relationer med kunder, streamers, samarbetspartners, anställda, leverantörer och andra intressenter.

Källa: https://kvix.se/ipo

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.