Nordnet

Nordnet

Pris per aktie
96 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
- MSEK
Bransch
Finans
Lista
Nasdaq OMX Stockholm
Emissionsvolym
8272-11242 MSEK
Teckningsperiod
16 nov - 23 nov
Första handelsdag
25 nov
Post money value
22 000 – 26 000

Nordnet är exklusivt selling agent och går endast att teckna via Nordnet.

Bakgrund

Vi demokratiserar sparande och investeringar

Vi är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare.

Vår vision

Vår vision är att bli förstahandsvalet för sparare och investerare i Norden. För att nå det målet krävs att vi hela tiden fortsätter att utmana och tänka nytt, och har användarvänlighet och spararnytta högst på agendan. Först då kan vi nå den höga kundnöjdhet och den styrka i varumärket som krävs för att bli ledande i Norden när det gäller att attrahera nya kunder och skapa lojala ambassadörer för Nordnet.

Varför vi finns

Det övergripande syftet med Nordnets verksamhet är att demokratisera sparande och investeringar. Med det menar vi att ge privatspararna tillgång till samma information och verktyg som professionella investerare. Detta syfte har drivit oss ända sedan starten 1996 och är vår riktning än idag. Under nittiotalet handlade demokratiseringstanken om att erbjuda lättillgänglig och billig aktiehandel via internet, och att skapa fondtorg med produkter från ett antal olika distributörer där spararna lätt kunde jämföra avkastning, risk och avgifter. Under resans gång har vi förenklat och avgiftspressat bland annat pensionssparande, indexfonder och private banking-tjänster. På senare år har vi demokratiserat finansbranschen genom nya produkter som till exempel aktielåneprogrammet. Vi står alltid på spararnas sida och driver frågor kring till exempel fri flytträtt av pensionssparande och en rimlig och förutsägbar beskattning av ägande i aktier och fonder.

Vilka vi finns för

Vår målgrupp är de nordiska spararna och investerarna. Vi erbjuder produkter och tjänster till både erfarna investerare och nybörjare, oavsett om de har kunskap eller behöver vägledning, vill spendera timmar på sina investeringar varje dag eller bara tittar över sitt sparande några minuter i veckan.

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.