ODI Pharma

ODI Pharma

Pris per aktie
9,20 SEK
Minsta investering
5520 SEK
Pre money value
115 MSEK
Bransch
Medicin
Lista
Spotlight
Emissionsvolym
25 MSEK
Teckningsperiod
16 dec - 30 dec
Första handelsdag
23 jan
Teckningsåtagande
70%
Garantiåtagande

Bakgrund

ODI Pharma AB ”ODI Pharma” bedriver verksamhet inom färdiga medicinska cannabisprodukter med syftet att skapa bättre livskvalitet för patienter. Bolaget är en producent av färdiga medicinska cannabisprodukter med huvudfokus på försäljning till kunder och patienter genom apotek via grossistdistributörer. Huvudsyftet med noteringen är att finansiera de första ordrarna av råmaterial från Aphria samt finansiera etablering av den polska strategin.

ODI Pharmas vision är att bli en av de ledande leverantörerna av medicinsk cannabis i Europa. ODI Pharma bedriver verksamhet inom medicinska cannabisprodukter och kommer till en början att fokusera på etablering och distribution av produkter på den polska marknaden. Vidare fokuserar Bolaget på att utbilda olika distributörer i polen, utveckla varumärket samt förstå de juridiska ramarna när de utvecklas i Europa.

ODI Pharma har under det senaste året upparbetat två avtal, med Aphria och NEUCA, samt genomfört uppstarten av verksamheten. För att initiera den polska strategin, vilket är ODI Pharmas huvudfokus, behöver ODI Pharma kapital för att finansiera den första beställningen av råmaterial från Aphria. ODI Pharma uppskattar att de första produkterna kommer att vara redo för marknaden i mitten av 2020.

Bolagsnyheter

Social media