Purefun

Purefun

Pris per aktie
25 SEK
Minsta investering
5500 SEK
Pre money value
250 MSEK
Bransch
E-handel
Lista
First North
Emissionsvolym
56,8 MSEK
Teckningsperiod
27 jan - 10 feb
Första handelsdag
14 feb
Teckningsåtagande
40,9 MSEK
Post money value
-

Bakgrund

Purefun Group är en koncern inom e-handel. E-handelsverksamheten består av webbplatserna Vuxen.se, Vuxen.no, Vuxen.dk, Vuxen.fi, Kondomeriet.com samt Doggie.se och Doggie.no.

Bolaget erbjuder dess kunder dels ett brett produktutbud inom sexuell hälsa såsom preventivmedel, massageoljor, glidmedel och knipkulor för träning av bäckenbotten efter förlossning, dels så kallade sextechrelaterade produkter som syftar till att hjälpa konsumenten med tekniska innovationer kring sexualitet främst med fokus på kvinnors sexuella hälsa, samt hundprodukter inom mid-premiumsegmentet genom en modern e-handelsplattform. Därutöver driver Purefun en fabrik för tillverkning av massageoljor och glidmedel med försäljning till grossister och återförsäljare i Europa.

Purefun Group är ett tillväxtbolag med en historik av lönsam försäljningstillväxt. Under räkenskapsåret 2020/2021 uppgick bolagets totala intäkter till cirka 145 MSEK. Under de senaste två åren har investeringar gjorts för fortsatt tillväxt i både e-handelsplattformen, ett nytt centrallager i egenägd lagerfastighet samt organisatoriskt med flytt av huvudkontoret till Helsingborg från Laholm för att säkerställa tillgång till rätt kompetens för bolaget.

Source: https://www.purefungroup.com/sv/investerare/ipo2022

 

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.