Det brasilianska företaget The Priner Group ingår partnerskap med Wyld Networks för IoT-tillgångsövervakning via satellite

Priner Group är ett ledande brasilianskt företag inom industriell service och underhåll, med fokus på resultatinriktad förvaltning och innovativa tekniska lösningar. Priner Group och Wyld kommer att använda Wyld Connect för övervakning av tillgångar på flera platser.

Priner Group är specialiserat på industriellt underhåll och infrastruktur genom företagen Priner Serviços Industriais, Priner Rental, Smartcoat, Isolafácil, Poliend, Brito&Kerche och gmaia.

Med 40 års erfarenhet är Priner Group verksamt inom petrokemi, stål, oljeprospektering och produktion, papper och cellulosa, marin, gruvdrift, socker- och energisektorn och metallbearbetning samt inom infrastruktur såsom viadukter, järnvägsbroar, busstationer, pirar, hamnar, dammar, vatten- och avloppsreningsverk, transmissionstorn och vindkraftsparker.

Initialt kommer Wylds IoT-satellitnätverk att göra det möjligt för Priner Group att kontrollera förluster vid leverans av varor till sina kunder.

"Spårning av tillgångar i Sydamerika har många utmaningar, bland annat avstånd och terräng samt brister i uppkopplingen", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Vi är mycket glada över att arbeta med The Priner Group för att möta de kända IoT-anslutningsutmaningarna för fjärrspårning av tillgångar i Brasilien och Argentina med hjälp av satelliter i låg jordbana."

 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-mail: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB
Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa tekniklösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling var som helst i världen och löser problemen för företag och människor när det gäller bristen på global mobilnätstäckning. Lösningarna är främst inriktade på trådlös uppkoppling för Internet of Things (IoT) och människor.
Wyld Networks Ltd bildades i Cambridge, Storbritannien 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.
Wyld Networks aktie (WYLD) handlas på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad rådgivare är Mangold Fondkommission AB

(tel +46 8-5030 1550, e-post ca@mangold.se).
Läs mer på
www.wyldnetworks.com