Elicera Therapeutics presenteras på Life Sciencedagen i Göteborg den 6 mars

Den 6 mars arrangeras Life Sciencedagen i Göteborg för åttonde gången. I år deltar Elicera Therapeutics som presenteras av VD Jamal El-Mosleh. Framträdandet börjar kl 10.45.

Presentationen kan ses i realtid på www.lifesciencedagen.se. Presentationen kommer senare att läggas upp på denna hemsida och på YouTube.

För den som vill deltaga fysiskt på eventet som äger rum på Wallenberg Konferenscenter, Sahlgrenska akademin, på Medicinareberget i Göteborg måste anmäla sig på www.lifesciencedagen.se senast den 4 mars.

För fullständigt program och mer information runt eventet se www.lifesciencedagen.se

För ytterligare information kontakta:

Jamal El-Mosleh, vd, Elicera Therapeutics AB (publ)

Telefon: +46 (0) 703 31 90 51
jamal.elmosleh@elicera.com

Om Elicera Therapeutics AB

Elicera Therapeutics AB är ett cell- och genterapibolag i klinisk fas som utvecklar nästa generations behandlingar baserade på CAR T-celler och onkolytiska virus som beväpnats med bolagets egenutvecklade och kommersiellt tillgängliga plattform iTANK. Bolaget utvecklar fyra läkemedelskandidater, två CAR T-celler och två onkolytiska virus, som baseras på forskning genomförd av professor Magnus Essands forskargrupp vid Uppsala universitet. Bolagets teknologiplattform, iTANK, används för att beväpna bolagets egna CAR T-cellsterapier men kan också tillämpas universellt på andra CAR T-cellsterapier under utveckling. Eliceras aktie (ELIC) är noterad på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad rådgivare är Carnegie Investment Bank AB (publ), www.carnegie.se. För mer information, vänligen besök www.elicera.se