Eric Johansson, vVD, avslutar sin anställning hos Norditek

Vice vd och medgrundare Eric Johansson meddelar att han avslutar sin anställning hos Norditek och lämnar samtidigt sin plats i styrelsen hos Norditek Group.

Erics arbetsuppgifter har övertagits av befintlig organisation under de senaste åren genom ett strukturerat arbetssätt tillsammans med Eric. Valberedningen kommer att hantera hur den framtida styrelsen skall vara sammansatt inför den ordinarie Årsstämman i januari 2024. 

”Det har varit en spännande resa att bygga företaget från ett litet säljbolag till att idag vara marknadsledande och börsnoterat. Önskar Norditek och teamet lycka till på dess framtidsresa. Jag kommer kvarstå som aktieägare och följa Norditek även i framtiden.” säger Eric.

”Jag ser tillbaka på en fantastisk tid tillsammans med Eric. Jag vill även tacka för ditt mentorskap och kunskapsdelning till våra nya kollegor vilket gjort att överlämnandet av dina arbetsuppgifter gått mycket snabbt. Vi önskar dig stort lycka till framöver” sägerDaniel Carlberg, vd och koncernchef, Norditek Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Daniel Carlberg, vd och koncernchef, Norditek Group AB

daniel.carlberg@norditek.se