Global aktör väljer CombinedX-bolaget Ninetech

Mycronic, som utvecklar och levererar produktionsutrustning för elektronikindustrin – har valt CombinedX-bolaget Ninetech som ny digital partner. Tillsammans ska Ninetech vidareutveckla Mycronics globala digitala närvaro där mycronic.com är ett centralt nav för att attrahera nya kunder, men också för att möta behoven från existerande kunder och andra intressenter.

Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produktionsutrustning med höga krav på precision och flexibilitet för elektronikindustrin. Mycronics divisioner och dotterbolag finns bland annat i länder som Kina, USA, Frankrike och Japan. Totalt sysselsätter man över 2000 personer och har över 5500 kunder.

– ”Vilket fascinerande bolag Mycronic är! Världsledande ingenjörsanda som är förutsättningen för bland annat de skärmar och displayer som vi alla använder varje dag. Det ska bli väldigt intressant att få vara med på resan och bidra med våra erfarenheter och expertis inom digital utveckling säger Jonas Aronsson, VD på Ninetech”

Mycronic.com bygger på Optimizely Content Cloud och kommer utgöra ett viktigt nav i mötet med kunder, nya medarbetare, media och investerare. Ninetechs uppdrag består av både support, förvaltning, nyutveckling och rådgivning. Från strategi och design, till lösningsarkitektur, utveckling och optimering.
 

– ”Webben är en av våra viktigaste kanaler för att kommunicera med våra kunder, för att beskriva våra olika produktområden och för att berätta vad vi står för som svenskt bolag med global räckvidd. Ninetech känns som en kreativ och kompetent samarbetspartner för att ta de nästa stegen med Mycronic.com säger Elisa Weidlertz, Director Corporate Communications på Mycronic”

KONTAKTPERSONER

Jörgen Qwist, VD, jorgen.qwist@combinedx.com, 070-834 28 34

Björn Magnusson, IR, bjorn.magnusson@combinedx.com, 070-713 49 60

Jonas Aronsson, VD Ninetech, jonas.aronsson@ninetech.com, 073-077 56 11

Informationen lämnades enligt ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den onsdagen den 20 sep kl. 13:00.
Bolagets aktie (CX) är under föremål för handel på Nasdaq First North Premier Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser med mailadress certifiedadviser@redeye.se.

CombinedX är en familj av nischade it-konsultbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom helägda dotterbolag som har marknadsledande teknik- och affärskunnande inom sina respektive områden. Tillsammans är vi ca 500 specialister i Sverige och Norge.

combinedx.com | info@combinedx.com | +46 54 400 25 10 | Tynäsgatan 10, 652 16 KARLSTAD