Inbjudan till telefonkonferens och webbpresentation av delårsrapport Q2 2021 för Cint Group

Cint Group AB (publ) kommer att offentliggöra resultatet för det andra kvartalet 2021 tisdagen den 17 augusti klockan 08.00. VD Tom Buehlmann och CFO Joakim Andersson kommer att presentera resultatet vid en webbsänd telefonkonferens samma dag klockan 10.00.

Telefonnummer och deltagarkod
Försäkra dig om att du är uppkopplad till telefonkonferensen genom att ringa in och registrera dig några minuter innan konferensen börjar.

Sverige: 010 884 80 16
Internationellt: +44 203 936 2999
Deltagarkod: 347 609

Det finns även en möjlighet att lyssna på konferensen via följande länk: webbsändning. Rapporten kommer att finnas tillgänglig på Cint™ Investors i samband med offentliggörandet. Presentationen kommer att vara tillgänglig i samband med telefonkonferensen och en inspelning av telefonkonferensen kommer att finnas tillgänglig på Cint™ Investors senare samma dag.

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Linzenbold, Head of IR
Tel: +46 708 252 630
E-post: patrik.linzenbold@cint.com

Om Cint
Cint är en ledande global mjukvaruaktör inom digital insamling av insikter. Cints mjukvara automatiserar insamlingsprocessen så att företag kan få tillgång till insikter snabbare och i stor skala. Cint har världens största plattform för digitala marknadsundersökningar, bestående av mer än 149 miljoner anslutna individer i mer än 130 länder. Fler än 2 600 företagskunder – inklusive SurveyMonkey, Zappi, Kantar och GfK – använder Cint för att accelerera insamlingen av konsumentinsikter och den egna tillväxten. Cint Group AB (publ), noterad på Nasdaq Stockholm, har ett snabbt växande team på 14 globala kontor, inklusive Stockholm, London, New York, Singapore, Tokyo och Sydney. www.cint.com.