Inhalation Sciences bjuder in till bolagspresentation hos Erik Penser Bank AB den 15 mars

Lunchträffen sker den 15 mars klockan 1200 hos Erik Penser Bank AB på Apelbergsgatan 27 i centrala Stockholm. Fredrik Sjövall, VD för Inhalation Sciences kommer att ge en introduktion av bolaget och Göran Conradsson, VD för Ziccum kommer för första gången att presentera arbetet med att kommersialisera LaminarPace samt beskriva planerna för kommande kvartal.

För att delta skall en anmälan skickas till Fredrik Sjövall på nedanstående email-adress senast den 12 mars.

För mer information om Inhalation Sciences, vänligen kontakta:

Fredrik Sjövall, VD
fredrik.sjovall@inhalation.se
+46 (0)70 64 508 75

Om Inhalations Sciences Sweden AB (publ)

Inhalation Sciences Sweden AB (publ) utvecklar och kommersialiserar världsledande instrument för forskning inom inhalation. Bolagets patenterade labinstrument, PreciseInhale® erbjuder forskare möjligheten att, med mycket hög precision, karakterisera hur aerosoler och små partiklar vid inandning påverkar våra lungor och därmed vår hälsa.

Om Ziccum AB

Ziccum AB utvecklar och kommersialiserar det patenterade och unika instrumentet för spraytorkning, LaminarPace®. LaminarPace är ett innovativt och patenterat, CE-märkt instrument för torkning av små mängder läkemedelssubstanser med mycket låga förluster. Torr form är önskvärt i de allra flesta läkemedelsprojekten då det ökar stabiliteten, förlänger hållbarhet och förenklar vid logistik och transporter. Systemet är också unikt i sin kapacitet att hantera temperaturkänsliga material, t.ex. proteiner och peptider.