#InvestTalks Podcast ⎮ Petter Bäckgren, VD Bioservo Technologies (BIOS): Bioservo Technologies står inför storskaligt marknadsgenombrott i USA och Europa

Bioservo Technologies är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande exoskelett för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Bolaget befinner sig i en mycket expansiv fas som inkluderar en intensifierad bearbetning av USA-marknaden, nya kliniska data samt lanseringen av Carbonhand 2.0 gentemot Life Science sektorn. Det berättar Petter Bäckgren, vd på Bioservo Technologies.

Fakta: Bioservo Technologies är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande system för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Bolaget grundades 2006 genom ett samarbete mellan forskare på Kungliga Tekniska Högskolan och läkare på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Samtliga produkter och system är baserade på Bioservos prisbelönta och patenterade SEM-teknik. Bioservo Technologies är noterat på Nasdaq First North Growth Market, kortnamn BIOS.

Läs mer på: https://www.bioservo.com
Dagens industri E-tidning: https://etidning.di.se
Di.sehttps://lnkd.in/daC_2Bsc
Webcast: https://lnkd.in/dHsSbWK3
Podcast: https://lnkd.in/dKUuASti

Journalist: Annika Wihlborg ⎮ #InvestTalks
#investorrelations #bioservo #bios #healthcare Dagens industri Nasdaq Stockholm

#InvestTalks är en oberoende plattform för börsbolag, intressenter & aktieägare. Vi bevakar noterade och onoterade företag i syfte att stärka bolagens relationer till investerare & intressenter.
Friskrivning från ansvar: #InvestTalks är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till investerare. Vi tar inget ansvar för fullständighet i sponsrat innehåll, innehållet ska tolkas som marknadsföring och inte ses som en köprekommendation från oss. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. Med reservation för ev. produktions-, tryck- & färgfel.