Nowo ingår en avsiktsförklaring med Coop Sverige

Det NGM-listade fintechbolaget Nowonomics AB “Nowo” har idag tecknat en avsiktsförklaring med Coop Sverige “Coop”. Avsiktsförklaringen omfattar ett samarbete bolagen emellan för att integrera en del av Nowos tekniska plattform i anslutning till Coops medlemsprogram.

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor, med över 800 butiker i Sverige. Coop är ett kooperativ som ägs av 3,9 miljoner medlemmar. Ambitionen är att ett avtal bolagen emellan ska signeras innan året är slut. 

Vi är oerhört stolta att ha blivit utvald och fått förtroendet att bistå med vår tekniska plattform kopplat till vidareutvecklingen av ett av Sveriges största medlemsprogram, säger Amelie Söderberg VD på Nowonomics AB.

Vi tycker det är väldigt spännande att utveckla vårt redan starka medlemserbjudande tillsammans med Nowo Säger Anton Nyman, Chef för strategiska samarbeten och betalkort på Coop Sverige. 

För mer information, kontakta:
Amelie Söderberg, VD NOWO
E-post: amelie@nowo.se
Tel: +46 722 50 54 62

Om Nowonomics AB (publ)
Nowonomics AB grundades 2015 och är ett framstående företag inom privat pensionssparande med över 150 000 medlemmar. Koncernen består av Nowonomics AB, Nowo Pension AB med tillstånd att bedriva försäkringsdistribution samt QQM Fund Management AB. Nowonomics AB blev utvalda som årets IPO 2021 och fokuserar på att erbjuda produkter för att säkra våra medlemmars framtida ekonomi. Vi strävar efter att göra pensionssparande enkelt och tillgängligt för alla. Ta kontroll över din framtid med Nowonomics AB.