Ny informationschef till QuickBit eu AB (publ)

Carl Henrik är utbildad journalist och har över 15 års erfarenhet från kommunikationsbranschen. Han har som pr-konsult bland annat arbetat med varumärkes- och kommunikationsstrategi, marknads-pr och opinionsbildning inom IT, ekonomi- och konsumentbranscher för både svenska och internationella företag och organisationer. I sin roll som informationschef kommer Carl Henrik att arbeta med bolagets externa kommunikation, såväl mot finansmarknaden som mot QuickBits internationella kunder och affärspartners.

I den spännande resa som QuickBit nu gör, med internationell expansion och kommande listning, är tydlig kommunikation en avgörande del av verksamheten. Med Carl Henrik får vi in en erfaren marknadskommunikatör i bolaget och han är en viktig förstärkning till vårt team, säger Jörgen Eriksson, senior advisor till QuickBits styrelse.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Jörgen Eriksson, senior advisor, QuickBit, jorgen@quickbit.eu, 070-681 2777

Carl Henrik Nordin, informationschef, QuickBit, ch@quickbit.eu

Om Quickbit AB (publ)

Quickbit AB erbjuder sina kunder en säker, snabb och enkel handelsplats för kryptovalutor. I en värld där utvecklingen av nya valutor såsom Bitcoin sker snabbt och blir en liten men viktig del av det dagliga livet för människor som handlar på internet, är Quickbit och dess plattform en naturlig marknadsplats.

Med en teknisk plattform baserad på senaste teknologi inom Blockchain och Artificiell Intelligens har Quickbit skapat en trygg tjänst för att stödja företag och privatpersoner i handel där de använder kryptovaluta.

Allt fler av våra dagliga affärer sker genom e-handel över internet. 2016 översteg e-handel 2.000 miljarder USD och 2020 förväntas omsättningen vara 4.000 miljarder USD. 

Under de senaste åren har kryptovalutor som Bitcoin tagit världen med storm. Kryptovalutor möjliggör för ögonblickliga betalningar utan transaktions- eller växelkursavgifter och med fullkomlig spårbarhet för att säkerställa trygghet.