Toadman Interactive AB (publ) har godkänts för notering på Nordic MTF

Nordic Growth Market NGM AB har godkänt Toadman Interactive AB (publ) för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 13 december 2017. Toadman Interactive AB (publ) kommer att handlas under kortnamnet TOAD MTF.

Toadman Interactive AB är en svensk spelutvecklingsstudio med säte i Stockholm. Sedan grundandet 2013 har bolagets anställda tillsammans varit delaktiga i utvecklandet av välkända PC- och konsoltitlar, samt mobil, inklusive Dead Island, Killing Floor, och Warhammer: Vermintide. Bolaget specialiserar sig på rollspel (RPG) och strävar efter att bli en av världens ledande utvecklare och förläggare inom genren. Bolaget har under åren 2013-2017 arbetat på olika projekt på konsultbasis för framför allt RPG-spel. Under 2016 påbörjades även utvecklandet av det egna projektfinansierade spelet Immortal: Unchained som markerar en förändring i bolagets affärsmodell mot att arbeta med projektfinansierade och egna spel.

Läs mer om Toadman Interactive AB på www.toadmaninteractive.com . På bolagets hemsida hålls tillgängligt det informationsmemorandum som har upprättats inför noteringen.

Styrelseordförande för Toadman Interactive AB är Alexander Albedj. Verkställande direktör är  Robin Flodin.

”Vi är otroligt glada över att blivit godkända av NGM och att vi kan meddela våra aktieägare att handeln för Toadman börjar 13 december 2017. Vi vill också rikta ett stort tack till både NGM och Eminova som arbetat hårt och varit väldigt professionella i noteringsprocessen. Vår första kvartalsrapport som noterat bolag släpps 1 februari 2018. Vi ser framför oss en väldigt spännande resa framöver och hoppas med tillförsikt att leverera god utveckling för våra aktieägare”, säger Robin Flodin, VD för Toadman Interactive AB.

”Vi välkomnar Toadman Interactive AB till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling”, meddelar Roger Peleback, VD för NGM.

Bolagets rådgivare inför noteringen och Mentor är Eminova Fondkommission AB.

Nordic MTF är NGM:s nordiska tillväxtmarknad, anpassad för att ge unga och växande bolag tillgång till kapitalmarknaden via en professionell handelsplattform och rådgivarstöd i form av anslutna Mentorer. Nordic MTF drivs i samma handelssystem som NGM:s övriga marknader och kan därmed nås av investerare via samtliga våra nordiska och internationella börsmedlemmar.

För ytterligare information kontakta:

Ulf Krumins, Noteringschef, Nordic Growth Market NGM AB, e-post: ulf.krumins@ngm.se

Roger Peleback, VD, Nordic Growth Market NGM AB, e-post: roger.peleback@ngm.se

Robin Flodin, VD, Toadman Interactive AB (publ), e-post: robin@thetoadman.com

Om NGM 

Nordic Growth Market NGM AB (NGM) är en auktoriserad börs med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Börsen är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGM erbjuder en komplett marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter och tillhandahåller en komplett arena för bolag som vill notera sig. För mer information om NGM, besök www.ngm.se . Följ oss på LinkedIn och Twitter 

Nordic Growth Market NGM AB – SE-111 57 Stockholm  Mäster Samuelsgatan 42