Alltainer AB (Publ): Ny återförsäljare i Texas och order på boendecontainer.

Pressmeddelande 2023-02-07

Alltainer AB (Publ): Container King blir ny återförsäljare och lägger första order på 700 000 SEK på boendecontainer.

Container King i Dallas har blivit återförsäljare för Alltainer och har i första skedet lagt en order på 700 000 SEK för boendecontainer, till leverans snarast möjligt. Ordern kommer påverka resultaten för Alltainer i kvartal 1, 2023.

VD Jakob Kesje kommenterar:

”Container King i Dallas, Texas har blivit återförsäljare för Alltainer, och kommer primärt sälja boendecontainer till södra USA. I hela USA är bostadsbristen mycket närvarande och hyrorna väldigt höga. Här fyller Alltainers boendelösningar ett akut behov till en rimlig kostnad. Det gläder mig att få Container King som återförsäljare med deras stora kundunderlag och mångåriga erfarenhet inom försäljning av modifierade container.”säger VD i Alltainer AB Jakob Kesje.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

VD Jakob Kesje, Tel 0763-11 19 11

Mail: jk@alltainer.com

Kort om Alltainer

Alltainer tillverkar, marknadsför och säljer sjöcontainrar inredda som bostäder, barer, sanitetsanläggningar eller andra ändamål som kunderna efterfrågar. Tillverkningen baseras på nya sjöcontainrar som inredas enligt kundens specifikationer i bolagets anläggning i Vietnam. Försäljningen sker framförallt via försäljningskanaler på den amerikanska marknaden, men även i Afrika, Sverige och övriga Europa.

Fler artiklar om Alltainer