Alltainer AB (Publ): Ny order på kökscontainer värd 3,6 MSEK

 

Pressmeddelande, Alltainer AB, 559231-8280, 2021-08-23
 

Alltainer har mottagit en order från Dark Edition på containers till deras första så kallade ”food market” i Stockholm. Värdet på ordern uppgår till ca 3,6 MSEK. Produktion och leverans beräknas ske under de kommande två kvartalen. Dark Edition avser att etablera ett antal ”food markets” i Sverige och Europa. Dessa omfattar kök med försäljning på plats och ”take-away” i Stockholm och på andra orter. Köken kommer byggas i 20 fots containers av Alltainer. https://darkedition.se/

VD Jakob Kesje kommenterar:

”Dark Edition har ett spännande koncept med sina mobila kök och sina ”Food Markets”. Vi är glada för samarbetet vi har med att ta fram kostnadseffektiva och funktionella containerkök tillsammans med Dark Edition. Vi hoppas kunna fortsätta leverera kökscontainers i större antal i framtiden. Dessa containers bidrar till att utvidga vår produktportfölj med lösningar inom restaurang segmentet.” säger VD i Alltainer AB Jakob Kesje.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

VD Jakob Kesje, Tel 0763-11 19 11Mail: jk@alltainer.com
 

Denna information är sådan information som Alltainer AB är skyldig attoffentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 Augusti 2021.

 

Kort om Alltainer                             

Alltainer tillverkar, marknadsför och säljer sjöcontainrar inredda som bostäder, barer, sanitetsanläggningar eller andra ändamål som kunderna efterfrågar. Tillverkningen baseras på nya sjöcontainrar som inredas enligt kundens specifikationer i bolagets anläggning i Vietnam. Försäljningen sker framförallt via försäljningskanaler på den amerikanska marknaden, men även i Sverige och övriga Europa.