Baker McKenzie legal rådgivare i samband med K2A:s börsnotering på Nasdaq Stockholm

I dags inleds handeln i K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB:s (K2A) B-aktier och preferensaktier på Nasdaq Stockholm.

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på välplanerade, yteffektiva och hållbara hyresbostäder för alla typer av boenden. K2A grundades 2013 och har som affärsidé att äga, utveckla och långsiktigt förvalta hyresrätter och samhällsfastigheter i Stockholm och Mälardalen samt i ett antal universitets- och högskoleorter i Sverige. 

Carnegie Investment Bank AB (publ) och Swedbank AB (publ) är Global Coordinators och Joint Bookrunners och Baker McKenzie är legala rådgivare till K2A i samband med börsnoteringen. Baker McKenzies team består huvudsakligen av Joakim Falkner, Stefan Balazs, Per Blom, Ian Gulam och Henric Roth.

Kontakt 
Joakim Falkner, advokat och partner, Baker McKenzie, tfn 08-566 177 80, joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie 
Baker McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie 13 200 medarbetare på 78 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem. www.bakermckenzie.com