Baker McKenzie legal rådgivare till Atomico vid försäljning av aktier i Truecaller

Atomico har sålt hela sitt återstående innehav i Trucaller, bestående av 8 226 738 B-aktier, till ett begränsat antal nordiska och internationella institutionella investerare. Aktieförsäljningen representerar cirka 2,2% av det totala antalet utestående aktier i Truecaller.

Atomico är ett riskkapitalbolag baserat i London, grundat av Skype-grundaren Niklas Zennström. Truecaller är den ledande globala plattformen för att verifiera kontakter och blockera oönskade samtal och meddelanden.

Carnegie och J.P. Morgan agerade Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Atomico med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Henric Roth och Per Blom i Stockholm samt Adam Farlow i London.

Kontakt
Henric Roth, advokat och partner, Baker McKenzie
Tfn: 0760-51 80 44
E-post:
henric.roth@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral (egen granskning) sedan 2020www.bakermckenzie.com