Baker McKenzie legal rådgivare till bankerna vid Immunicums riktade nyemission

Immunicum har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 141,2 miljoner kronor till en teckningskurs om 4,25 kronor per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Immunicum, baserat i Sverige och Nederländerna, tillämpar sin expertis i dendritcellsbiologi för att utveckla nya, lagringsbara (off-the-shelf), cellbaserade terapier för solida och blodburna tumörer. Med kompletterande terapeutiska angreppssätt i klinisk Fas II-utveckling baserade på intratumoral immunaktivering och canceråterfallsvaccin (relapse vaccine) är bolagets mål att förbättra överlevnad och livskvaliteten för en stor grupp cancerpatienter.

Carnegie och Kempen & Co agerade Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare åt Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner och Johanna Flink från Stockholm samt Adam Farlow och Charles Farnsworth från London.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020www.bakermckenzie.com