Baker McKenzie legal rådgivare till CoinShares i samband med listbytet till Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt CoinShares International Limiteds noteringsansökan med första dag för handel på Nasdaq Stockholm den 19 december 2022.

CoinShares är en koncern verksam inom investeringar i och handel med digitala tillgångar. Koncernen erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster inom investeringsförvaltning, handel, värdepapper och konsumentprodukter. Under de senaste nio åren har koncernen blivit en av de främsta aktörerna i branschen för digitala tillgångar, lanserat flertalet produkter och fonder som spårar digitala tillgångar, samt erbjudit olika typer av investerare exponering mot digitala tillgångar.

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till CoinShares med ett kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Per Blom och Olof Larsson.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning)www.bakermckenzie.com