Baker McKenzie legal rådgivare till Joint Bookrunners i samband med Nordic Capitals avyttring av aktier i Cint Group

Cidron Ross, ett bolag indirekt kontrollerat av Nordic Capital, har sålt 17,5 miljoner aktier i Cint Group, motsvarande cirka 8 % av aktierna, genom en placering av aktier till svenska och internationella institutionella investerare.

Cint är ett global ledande mjukvaruföretag inom digitala insikter och forskningsteknologi. Företaget har ett av världens största konsumentnätverk för digital undersökningsbaserad forskning, med miljontals engagerade respondenter i mer än 130 länder.

ABG Sundal Collier och Carnegie Investment Bank agerade Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Joint Bookrunners med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Stefan Balazs och Johanna Flink i Stockholm samt Adam Farlow och Charles Farnsworth i London.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral (egen granskning) sedan 2020www.bakermckenzie.com