Baker McKenzie legal rådgivare till Pareto Securities vid Stockwiks riktade nyemission om ca 143 miljoner SEK

Stockwik Förvaltning AB har genomfört en riktad nyemission om 143 miljoner kronor till en teckningskurs om 139 kronor per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Stockwik är ett investeringsföretag som ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag.

Pareto Securities agerade Sole Manager och Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Pareto Securities med ett kapitalmarknadsteam bestående Joakim Falkner, Ian Gulam och Per Blom.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020www.bakermckenzie.com