Bodyflight Sweden

Bodyflight Sweden

Pris per aktie
7 SEK
Minsta investering
5005 SEK
Pre money value
49 MSEK
Bransch
Upplevelse
Lista
Aktietorget
Emissionsvolym
Högst 21 000 000 SEK Lägsta 16 800 000 SEK MSEK
Teckningsperiod
11 apr - 25 apr
Första handelsdag
24 maj
Teckningsåtagande
64%
Garantiåtagande

Bakgrund

Vem har inte drömt om att flyga? Bodyflight är en kul och spännande upplevelse där du får känna på hur det är att flyga i fritt fall utan att för den delen riskera livhanken genom att hoppa ut från ett flygplan.

Bodyflight eller inomhusfallskärmshoppning (indoor skydiving) är både ett fritidsnöje och en träningsform. Känslan är den samma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö. Bodyflight Stockholm i Bromma simulerar frifallshastigheter på upp till 300km/h, men som förstagångsflygare flyger du i hastigheter kring 200km/h.

Du flyger på en luftstråle i en glaskammare som simulerar fartvinden precis som under ett fallskärmshopp i fritt fall. Det betyder att de rörelser du kan göra i Bodyflight Stockholms vindtunnel är samma som du kan göra i fria luften. Hela kroppen fungerar som ett roder i den starka luftstrålen och känslan av att lära sig manövrera sin kropp i fritt fall går inte att jämföra med något annat. Fallskärmshoppare har i åratal använt sig av Bodyflight, men kallat det för att ”tunnla”, för att öva sina färdigheter inför tävlingar.

Vertikala vindtunnlar har används till att testa aerodynamik av farkoster sedan tidigt 1900-tal. Den första kommersiella vindtunneln för mänsklig flygning öppnades år 1982 i Las Vegas. Där kunde både allmänheten testa på den häftiga och annorlunda upplevelsen och fallskärmshoppare träna sina färdigheter i fritt fall på ett mer effektivt sätt. Idag finns 100-tals vindtunnlar i världen och fler byggs varje år. Upplevelsen är så unik att man gärna vill prova igen efter sin första flygtur.

Många av de som flyger Bodyflight är förstagångsflygare, alltså människor utan erfarenhet av vare sig vindtunnlar eller fallskärmshoppning. Certifierade instruktörer följer med förstagångsflygare in i flygkammaren, dels för att du ska få en positiv och rolig upplevelse, dels för säkerheten.

Bolagsnyheter

Social media