Loyal Solutions Aktuell

Loyal Solutions

Pris per aktie
60 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
150 MSEK
Bransch
Data/IT
Lista
First North
Emissionsvolym
40 MSEK
Teckningsperiod
4 maj - 18 maj
Första handelsdag
3 jun
Teckningsåtagande
74.8%
Post money value
-
Vissa erbjudanden går endast att teckna hos en av aktörerna.

Bakgrund

Loyal Solutions grundades 2009 och levererar den marknadsledande SaaS-plattformen LoyalTFacts®, som gör det möjligt för Bolagets kunder att generera nya kompletterande intäktsströmmar som ökar och förbättrar kundlojalitet. LoyalTfacts® är lätt att ansluta till bolags befintliga tjänster och system och är därför inte begränsat till en viss typ av bransch. För närvarande fokuserar Loyal Solutions på fem specifika branscher – flygbolag, FinTech, hotell- och restaurang, köpcentrum och telekom. Bolaget erbjuder också fullständiga outsourcingalternativ, vilket gör implementeringen av ett komplett lojalitetsprogram sömlöst och enkelt för kunderna. LoyalTfacts® är i realtid integrerat med de tre stora betalningsleverantörerna Visa, Mastercard och American Express och kan därmed nå miljarder av potentiella användare.

Majoriteten av Bolagets kunder är stora globala varumärken som verkar i olika branscher globalt, inkl. SAS EuroBonus (cirka fem miljoner medlemmar), Etihad Airways Group (mer än tio miljoner medlemmar), Accor Hotel Group (cirka 72 miljoner medlemmar) och en av Danmarks ledande banker, Jyske Bank. Loyal Solutions har en attraktiv och skalbar affärsmodell bestående av årliga återkommande intäkter med minimumgarantier, kombinerat med installations-/implementeringsavgifter och ytterligare intäkter från kundspecifika utvecklingar.

Den planerade kapitaliseringen och noteringen genomförs för att skapa de bästa förutsättningarna för ytterligare global expansion. Att verka i en noterad miljö ökar också synligheten gentemot potentiella partners och kunder, men också medvetenheten om Bolagets SaaS-plattform och tjänster. Loyal Solutions ser också en möjlighet att sprida plattformen till en ännu bredare internationell marknad.

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.