Monivent

Monivent

Pris per aktie
21,75 SEK
Minsta investering
5437 SEK
Pre money value
19,1 MSEK
Bransch
Medtech
Lista
Spotlight
Emissionsvolym
19,7 MSEK
Teckningsperiod
6 feb - 20 feb
Första handelsdag
17 mar
Teckningsåtagande
60%
Garantiåtagande

Bakgrund

Monivent grundades 2013 och är stationerade i Göteborg. Bolaget är specialiserade på att utveckla och tillverka medicintekniska produkter i syfte att förbättra den akuta andningsvården som ges till nyfödda barn som har behov av andningsstöd vid födseln. Monivent har två produkter i sin produktportfölj, Monivent Neo100 och Monivent Neo Training.

Monivent Neo100 är en produkt anpassad för klinisk användning vid förlossnings- och neonatalavdelningar. Monivent Neo Training är en portabel produkt framtagen för utbildning och simuleringsträning på dockor. Monivent Neo Training har funnits på marknaden sedan 2017 och används för närvarande på sjukhus i Norge, Schweiz, Frankrike, Storbritannien och Australien.

Monivents affärsmodell är baserad på initial försäljning av bolagets system som helhet, vilket inkluderar monitor och mjukvara, laddningsstation samt sensormoduler. Ansiktsmask och adapter kommer säljas som engångsartiklar och Bolagets sensormodul kommer regelbundet att behöva bytas ut. De olika delarna av produkten kommer därmed att generera återkommande försäljningsintäkter till Bolaget. Bolagets slutkund anses framförallt utgöras av inköpsansvariga på förlossnings- och neonatalavdelningar.

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.