Nordic Paper

Nordic Paper

Pris per aktie
43 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
2676 - 3479 MSEK
Bransch
Industri
Lista
Nasdaq Mid Cap
Emissionsvolym
1570 MSEK
Teckningsperiod
13 okt - 20 okt
Första handelsdag
22 okt
Post-money value
-

Bakgrund

Det här är Nordic Paper

 

Vi har producerat papper i Skandinavien sedan slutet av 1800-talet och fortsätter att göra papper och massa av högsta kvalitet som passar våra kunders behov idag. Vi är en oberoende tillverkare och våra moderna pappers- och massabruk är hjärtat i vår verksamhet.

Våra fyra pappersbruk, där två av bruken har integrerad massatillverkning, finns i BäckhammarÅmotforsSäffle i Sverige samt i norska Greåker. Samtliga bruk producerar papper av högsta kvalitet samtidigt som vi uppfyller och överträffar de stränga nordiska miljökraven.

Vi bor och arbetar i Skandinavien – omgivna av naturen där de stora skogarna i Sveriges inland och Norge ger råvaror till vårt Natural Greaseproof paper och vårt Kraftpapper. Som den nordligaste producenten i världen är naturen en viktig faktor för tillverkningen av vårt papper av premiumkvalitet. De korta somrarna och kalla vintrarna innebär att våra träd växer långsammare, vilket skapar starkare fibrer och gör det möjligt för oss att tillverka ett starkare papper.

Vi är en global partner och levererar papper till kunder i mer än 80 länder. Vi levererar ditt papper som du vill ha det enligt dina specifikationer och tillsammans med dig arbetar vi för att utveckla och tillverka exakt rätt papper som hjälper dig att göra bättre affärer.

 

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.