Smoltek

Smoltek

Pris per aktie
17,90 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
75,1 MSEK
Bransch
Lista
Aktietorget
Emissionsvolym
20 MSEK
Teckningsperiod
29 jan - 9 feb
Första handelsdag
26 feb
Teckningsåtagande
-
Garantiåtagande

Bakgrund

Smolteks koncept är baserat på en patenterad och verifierad grundteknologi som tillsammans med patenterade applikationer utgör SMOLTEK Tiger, en teknologiplattform som möjliggör odling av ledande vertikala nanostrukturer i precisionsdefinierade mönster. För att skydda sin teknik har Smoltek idag en omfattande patentportfölj bestående av 65 sökta patent, varav 48 stycken är beviljade.

Bolagets affärsmodell är att erbjuda en kommersiell, skalbar, icke-exklusiv licensmodell för sina omfattande immateriella rättigheter, främst inriktad mot halvledarindustrins avancerade paketeringssegment. Affärsmodellen omfattar även anpassad tekniköverföring och kundspecifika test- och utvärderingsprojekt.

Den totala marknaden för halvledarpaketeringar bedöms växa med en genomsnittlig tillväxt per år (CAGR) om 31,1 procent mellan 2016 och 2021, till totalt 297,4 MdUSD år 2021. Smolteks unika teknik kan tillämpas till flertalet av applikationerna på denna marknad.

Som förutsättning för notering och bindande villkor för emissionens genomförande ska minst 60 procent av emissionen tecknas. Ett spridningskrav om 300 aktieägare är också en förutsättning för notering.

Memorandumet finns tillgängligt på aktietorget.se vid inledande av teckningsperioden.

Bolagsnyheter

Social media