Bublar Group AB (publ) har godkänts för notering på Nordic MTF

Nordic Growth Market NGM AB har godkänt Bublar Group AB (publ) för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag kommer att meddelas vid ett senare tillfälle när den senaste emissionen har registrerats hos Bolagsverket. Bublar Group AB (publ) kommer att handlas under kortnamnet BUBL MTF.

Bublar Group AB ska skapa framtidens mobila upplevelser genom att utveckla och lansera appar som kombinerar den senaste tekniken inom augmented reality (AR) och platstjänster. Bublar har en egenutvecklad mjukvaruplattform som möjliggör skapande av mobilspel och tjänster där stora volymer av användare i realtid kan interagera såväl med varandra som med data, till exempel digitala objekt i AR, också kopplat till fysiska platser. Bublars vision är att bli en av de främsta utvecklarna i världen av banbrytande mobilspel och appar som integrerar AR och platsbaserade tjänster med annan ny teknik i användarupplevelsen. Bublars appar ska verka för att sudda ut gränserna mellan den virtuella världen och den fysiska verkligheten.

Läs mer om Bublar Group AB på www.bublar.com

Styrelseordförande för Bublar Group AB är Staffan Eklöw. Verkställande direktör är Magnus Granqvist.

”Bublar är mycket bra positionerat inom den spännande utvecklingen av augmented reality, mobilappar och platsbaserade tjänster. Genom vår notering på NGM Nordic MTF skapar vi en plattform för fortsatt tillväxt genom tillgång till den publika kapitalmarknaden. Detta ger oss goda förutsättningar att skapa nya banbrytande produkter med internationell potential”, säger Magnus Granqvist, VD för

Bublar Group AB.

”Vi välkomnar Bublar till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling”, meddelar

Roger Peleback, VD för NGM.

Nordic MTF är en plattform för handel i tillväxtbolag som vill få tillgång till kapitalmarknaden genom daglig handel i dess aktier.

För ytterligare information kontakta:

Ulf Krumins, Noteringschef, Nordic Growth Market NGM AB, e-post: ulf.krumins@ngm.se

Roger Peleback, VD, Nordic Growth Market NGM AB, e-post: roger.peleback@ngm.se

Magnus Granqvist, VD, Bublar Group AB (publ), e-post: magnus.granqvist@bublar.com