Comintelli: Affärsvärlden anger i analys att Comintelli skalar upp

Med anledning av Comintellis genomförda förvärv av konkurrenten Ciphers tillgångar för SaaS-plattformen K360 publicerade Affärsvärlden nyligen en analys av bolaget. Affärsvärlden menar att strukturaffären med Cipher kan just vara det tillskott som krävs för att få tillräcklig skala.

Affärsvärlden ser förvärvet som ett nytt läge med möjlighet för Comintelli att nå den storlek som krävs för att leverera vinst och sätter ett köpråd för Comintelli, men påminner samtidigt om att den här typen av mikrobolag inte är för alla investerare. Köprådet gavs vid kursen 2,6 kr och med en motiverad kurs kring 4,5 kr.

Den fullständiga analysen återfinns här: https://comintelli.com/ir/media-presentations/ eller https://www.affarsvarlden.se/analys/comintelli-skalar-upp

Jesper Martell, CEO 

Email: jesper.martell@comintelli.com
Phone: +46 8 6637 600

 

OM COMINTELLI

Comintelli (www.comintelli.com) är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst (s.k. Software as a Service, SaaS) för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day® (www.intelligence2day.com).

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.