Corfind intervjuar Patrik Edström, VD på Bayn Europe, om den kommande emissionen

Patrik Edström på Bayn Europe AB berättar i en intervju om bolagets situation och varför man bör teckna aktier i bolaget.

Bayn är experter på sockerreducering med produkter från naturligt ursprung. Efterfrågan på sockerreducerade eller sockerfria produkter är stor när konsumenterna blir allt mer medvetna om hälsorisken med överkonsumtion av socker. Bayns produkter, utvecklade för att ersätta socker 1:1 både möter denna efterfrågan och utmärker sig genom att vara enkla att använda för livsmedelsproducenterna.

– Vi är first movers i den här branschen, säger Patrik Edström. Vi är de första som tillverkar produkter som är lika enkla att använda som socker och som görs på råvaror med naturligt ursprung.

Emissionen äger rum i januari. För att delta krävs att ditt aktieinnehav är registrerat hos Euroclear innan den 5:e december 2019.

Se intervjun i sin helhet på Corfind.se här. 

För mer information, kontakta Patrik Edström, VD på Bayn Europe AB, e-mail patrik.edstrom@bayneurope.com

Om Bayn Europe:
Bayn är en oberoende utvecklare inom sockerreducering och erbjuder marknaden kostnadseffektiva råvaruingredienser samt totallösningar för sockerreducering. Från naturliga råvaror skapar Bayn nya, sötade produkter med lågt kaloriinnehåll. Bolagets lösningar, utvecklade genom vetenskaplig forskning, ger innovativa, hälsosamma recept i nära samarbete med våra kunder inom den globala livsmedelsindustrin.

Bayn är listat på Nasdaq Stockholm, First North Growth Market, under kortnamnet BAYN.
Mangold Fondkommission AB är företagets certified adviser. Telefon +46-8-5030 1550, e-mail CA@mangold.se.
Ytterligare information avseende bolaget finns på www.bayneurope.com