Cortopia Studios lanserar nya VR-spelet Down the Rabbit Hole den 26 mars

Beyond Frames helägda spelstudio Cortopia Studios lanserar sitt Alice i underlandet-inspirerade VR-spel Down the Rabbit Hole på alla större VR-plattformar den 26 mars. 

Från och med idag kan spelare på Oculus Quest och Oculus Rift förbeställa Down the Rabbit Hole – det nya VR-äventyret från spelstudion bakom det prisbelönta spelet WANDS. Spelet är nu också möjligt att önskelista till Viveport, Steam VR och snart även till Playstation VR.

”Vi är glada att kunna berätta att vårt nya VR-spel Down the Rabbit Hole kommer att lanseras den 26 mars”, säger Ricky Helgesson, Head of Studio hos Cortopia Studios.

Mottagandet från journalister, VR-fokuserade Youtubers och spelare i allmänhet har varit mycket positivt.

Helgesson fortsätter ”Vi har genomgående testat spelet på en stor grupp spelare och det är överväldigande att se hur positivt mottagandet varit, särskilt mot slutet. Vi ser verkligen fram emot att spelet nu blir tillgängligt för alla spelare som äntligen får uppleva vår tolkning av den mystiska värld som Lewis Carroll skapade. Spelarna kommer att mötas av många överraskningar, utmanande pussel och gömda hemligheter. Vi ser fram emot att följa spelarnas reaktioner när spelet släpps den 26:e mars”.

Down the Rabbit Hole blir Beyond Frames första lansering som publisher och det ska bli oerhört spännande att se hur spelet tas emot av marknaden”, säger Daniel Drambo, VD på Beyond Frames. ”Jag är övertygad om att spelet kommer bli framgångsrikt då det kommer kunna säljas under en lång tid och är perfekt positionerat för en växande VR-spelmarknad, samtidigt som det smidigt kan anpassas för fler plattformar”, fortsätter han.

Den etablerade PR-firman inom dataspel, USA-baserade Zebra Partners, har anlitats för att leda lanseringen på den amerikanska marknaden.

Down the Rabbit Hole är Cortopia Studios efterlängtade andra VR-titel. Det första spelet var prisvinnande Wands som varit ett bästsäljande multiplayer-spel sedan 2016.

För de senaste uppdateringarna om Down the Rabbit Hole, besök:

Webb: https://downtherabbitholegame.com/
Twitter: https://twitter.com/DTRH_game
Facebook: https://www.facebook.com/DownTheRabbitHoleGame/
Instagram: https://www.instagram.com/dtrh_game/

Om Beyond Frames Entertainment

Beyond Frames Entertainment, med sin kreativa bas på Södermalm i Stockholm, skapades i syfte att berika människors liv med stark, engagerande underhållning utan den tvådimensionella skärmens begränsningar. Företaget investerar i och stöttar en växande portfölj av spelutvecklare med ett fokus mot nya teknologier. Idag består gruppen av Cortopia Studios, Moon Mode, Odd Raven Studios och Zenz VR.

https://beyondframes.com/

https://beyondframes.com/