Genetic Analysis presenterar på Mangold Insights Investerardag

OSLO, NORGE, 17 mars 2023 – Genetic Analysis (“GA”) kommer att delta vid Mangold Insights Investerardag nästa onsdag, den 22 mars 2023. Ronny Hermansen, VD, och Kari Furu, Produkt- och affärsutvecklingschef, kommer att presentera bolaget, den expansiva mikrobiommarknaden samt den globala potentialen och erkännandet av GA-map®-plattformen.

Den 22 mars är GA inbjuden att delta och presentera bolaget på Mangold Insights investerardag. Presentationen kommer att livesändas på Mangold Insights webbplats (https://mangold.se) och i Infront Direkt Studios kanaler.

När: 22 mars 2023, kl. 11.45-12.15.

Var: Kungsgatan 33 2tr i Stockholm.

Direktsändning: https://mangold.se

För mer information om GA, vänligen kontakta:
Ronny Hermansen, VD
E-post: rh@genetic-analysis.com

Om Genetic Analysis
Genetic Analysis AS (GA) är ett vetenskapsbaserat diagnostiskt företag och en pionjär inom området mänsklig mikrobiom med mer än 10 års expertis inom forskning och produktutveckling. Den unika GA-map®-plattformen är baserad på en förinriktad multiplexmetod som är specialiserad för samtidig analys av ett stort antal bakterier i en reaktion. Testresultaten genereras med hjälp av den kliniskt validerade och banbrytande GA-map®-software algoritmen. Detta möjliggör omedelbara resultat utan behov av ytterligare bioinformatikarbete. GA:s vision är att bli det ledande företaget för standardiserade tarmmikrobiota-tester i världen, och GA har åtagit sig att hjälpa till att identifiera och återställa det mänskliga mikrobiomet genom sin toppmoderna teknik. GA har ett team av högt kvalificerade medarbetare med vetenskaplig bakgrund och kompetens inom bioinformatik, molekylärbiologi och bioteknik.

Mer information finns på Genetic Analysis hemsida: www.genetic-analysis.com

Intresserad av att läsa mer om GA:s produkter? Besök ga-map.com