Indentive fördjupar samarbetet med Digital Sports Partner och får order värd 3,3 MSEK

Det är Indentives affärsområde för IT-tjänster, Utvecklingshuset, som har fått i uppdrag att vidareutveckla SHL appen tillsammans med DSP. Förlängningen av samarbetet grundar sig i att DSP har varit mycket nöjda med Indentives tidigare arbete med samma app.

Appen är SHLs officiella app och lanserades inför säsongstarten 17/18. I appen kan man bl.a. följa sitt favoritlag i SHL, ta del av nyheter och videoklipp, följa alla matcher i SHL samt få statistik och resultat live. Nuvarande app kommer att vidareutvecklas med nya funktioner kontinuerligt.

– Vi har sedan tidigare utvecklat appar för sportindustrin, bland annat till Linköping Hockey Club (LHC), Linköpings Fotboll Club (LFC) och Camp Sweden. Det har nu resulterat i att DSP har gett oss förnyat förtroende. Att vi är med i ett av Sveriges mest spännande app-projekt inom sport just nu är både utmanande och mycket inspirerande, säger Anders Visell, vd på Indentive.

– Indentive är ett innovativt bolag som är både roligt och lärorikt att arbeta tillsammans med. Vi känner ett stort förtroende för dem, de tillför stor kompetens och teknikhöjd vilket bidrar till att våra lösningar blir bättre, säger Mattias Jildestad, vd på DSP.

Läs mer om Indentive på indentive.se

Indentive är listat på Nasdaq First North i Stockholm under kortnamnet Inden B. Certified Adviser är Remium Nordic Holding AB (www.remium.com, tfn 08 – 454 32 00).

Denna information är sådan information som Indentive är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 januari 2018, kl. 13.05.

För mer information kontakta:

Anders Visell, vd Indentive
Tel: 013-465 85 06
E-post: anders.visell@indentive.se 

Mattias Jildestad, vd Digital Sports Partners
Tel: 070-511 98 15
E-post: mattias@digitalsportspartner.com

Indentive AB-img

Indentive är ett snabbväxande techbolag grundat 2011 och är specialiserat på IoT-teknologi, cloud-lösningar, IP-TV-lösningar och app-utveckling. Företaget har utsetts till Gasellföretag två år i rad av Dagens Industri. Indentive har utvecklat den öppna IoT-plattformen Connective som ger användaren tillgång till sina IoT-tjänster i ett och samma gränssnitt utan att behöva bekymra sig om tekniken. Connective levereras genom operatörer och har som mål att bli branschstandard för stadsnäten under 2019. Indentive har cirka 55 anställda med huvudkontor i Science Park Mjärdevi, Linköping, och filial i Stockholm. Bolagets aktier handlas på Nasdaq First North under kortnamnet INDEN B.