Jetty AB vann upphandling från Malmöfestivalen

Malmöfestivalen har genomfört en upphandling av system för event management. Upphandlingen vanns av Jetty AB. Upphandlingen avser Malmöfestivalen 2020, med option på förlängning även under 2021.

Malmö Stad och Malmöfestivalen har genomfört en upphandling av system för Event Management, att användas vid produktion av Malmöfestivalen. Upphandlingen vanns av Jetty AB.

Malmöfestivalen startades 1985 och är en föregångare till många av de svenska stadsfestivalerna. Ca 1,4 miljoner människor besöker festivalen varje år. Återkommande evenemang på festivalen är kräftskivan på Stortorget och de många matstånden på Gustav Adolfs torg och Södergatan. Festivalen sker i centrala Malmö på platser som Stortorget, Posthusplatsen, Gustav Adolfs torg och Raoul Wallenbergs park.

”Malmöfestivalen och Jetty har samarbetat i många år, och vi är väldigt glada över att ha fått fortsatt förtroende av dem” säger Dan Sonesson, VD för Jetty AB. ”Att kunna leverera ett system till en så stor och komplex verksamhet, med över 1 000 programpunkter varje år, är ett bevis på kvaliteten i vår produkt. Offentlig sektor är ett viktigt affärsområde för oss, och vi är glada att få fortsätta arbeta tillsammans med Malmö”.

Läs mer om Malmöfestivalen här.


Dan Sonesson, VD, Jetty AB

dan.sonesson@jetty.se

Jetty AB säljer och driver sedan 2011 Jetty, ett etablerat och beprövat affärssystem för Event Management. Jetty stöttar arrangörer av komplexa evenemang. Göteborg & Co, Liseberg, Svenska Konståkningsförbundet, Malmö Stad, Stureplansgruppen Event, Epicenter, Stockholms Stad och Dreamhack är några exempel på de som driver evenemang med hjälp av Jetty. 

Jetty är utvecklat av praktiker i branschen, utifrån kundernas behov, baserat på en stor mängd användardata, och byggt för att vara globalt skalbart. Konkurrensen på marknaden är låg och Jettys affärssystem ligger tekniskt och användarmässigt mycket långt fram, jämfört med konkurrerande system. Jetty är verksamt på en internationell miljardmarknad, där det finns ett tydligt behov av det stöd som Jetty levererar. 

Läs mer på www.jetty.se