Missa inte årets inspirationshelg för investeringar den 17-18 November i Stockholm!

Sponsrad

I mitten av november slår Nackastrandsmässan upp sina charmiga fabriksportar för att välkomna besökare till premiären av mässeventet INVEST 360° – allt kring smarta investeringar. Ett modernt och nytt koncept där du kan lyssna på inspirerande föreläsningar om robotrådgivning, alternativa placeringar, att investera hållbart och att äga sin tid eller prata med bolagen som ställer ut på mässan. Bland talarna finner vi bland andra Ingmar Rentzhog som med ”We Don’t Have Time” vill engagera fler människor i klimatfrågan.

Hur sparar man egentligen hållbart och vad är viktigt att tänka på när man investerar i guld eller silver? Alla tänkbara frågor, svåra eller enkla, som du kan tänkas ha om investeringar, kommer du att få svar på när INVEST 360° vid Nackastrandsmässan
bjuder in till en helg fylld av inspiration och kunskap.

På scenen finner du moderatorerna Anna Svahn och Karl-Mikael Syding, investerarna bakom podcasten ”Outsiders med Syding & Svahn” och profiler som Arne ”Kavastu” Talving, Ann Grevelius och Tove Zander. Vidare kommer teman som hållbarhet, investeringar i alternativa tillgångsslag som ädelmetaller, fastigheter och crowdfunding avhandlas, och mycket, mycket mera.

Helgen inleds med en föreläsning om marknadsprognoser för 2019. Kommer vi att se en fortsatt stark tjurmarknad eller vänder det under det kommande året? Dagen följs upp av Erik Linton från Real Estate Academy som berättar om hur du kan bygga ditt eget fastighetsimperium och SPP Fonder, som kommer att diskutera varför hållbara fonder är både bra för din plånbok och för framtiden.

Förutom ett fullspäckat scenschema finner du också aktörer som BlackRock, Trine, Toborrow, Aktieinvest och Jämställda Fonder bland utställarna.

Besök mässan för att prata med bolagen och få inspiration till dina egna investeringar. Biljetter finns nu tillgängliga via www.360invest.se (ange koden PPPA för 10% rabatt). Boka din biljett idag för att vara säker på att få en plats till årets mest inspirerande helg!

För mer information vänligen kontakta:
Camilla Musser
Project Manager INVEST 360°
Tel +46 (0)8 44 6833 92
c.musser@fairsconsult.com