Skolons vd Oliver Lundgren i bolagspresentation på Stora Aktiedagen i Göteborg

Tidigare i veckan besökte Skolons vd Oliver Lundgren Stora Aktiedagen i Göteborg. Intressenter fick möjlighet till en presentation av bolaget och uppdateringar kring bolagets verksamhet och utveckling. Nu finns presentationen i sin helhet att ta del av digitalt.

Under den Stora Aktiedagen i Göteborg, arrangerad av Aktiespararna på Gothia Towers den 6 november, deltog Skolons vd Oliver Lundgren som en av eventets presentatörer. Under presentationen berättade Oliver Lundgren om bolagets verksamhet och uppdaterade intressenter kring bolagets utveckling. I slutet av presentationen besvarades frågor från moderator Amanda Termén och publik, vilka lyfte bland annat både högaktuella skolfrågor och utvecklingsfrågor kring bolaget.

 

Presentationen och efterföljande frågestund med Skolons vd Oliver Lundgren spelades in och finns att se i sin helhet här.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Oliver Lundgren

CEO / Verkställande direktör

oliver.lundgren@skolon.com

+46 (0)733-12 67 77

 

Om Skolon

Skolon är ett svenskt SaaS-bolag (Software as a Service) som utvecklar en digital plattform för skolor och som samlar alla digitala verktyg och läromedel från olika leverantörer på ett ställe. Skolon får digitala skolverktyg att fungera i klassrummet och bolagets plattform gör det enkelt och säkert att arbeta digitalt i skolan. Bolagets kunder är primärt kommunala och privata skolhuvudmän i Sverige och Norge.

 

Skolons aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.
FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.