SpiffX tecknar avtal med Ejad Tech Ltd B.V för att lansera hybridspelen Take5 på Alegriabet.com

  • Avtal med Latinamerikanska Ejad Tech Ltd B.V
  • Lansering av Take5-apparna på Alegriabet.com i Latinamerika
  • Initial lansering i Brasilien och Peru

Spiffx, som utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för mobila plattformar, har tecknat avtal med Ejad Tech Ltd B.V för att erbjuda Take5-spelpaketet till kunder på spelplattformen Alegriabet.com i Latinamerika.

Ejad Tech lanserade den sofistikerade plattformen Alegriabet.com, som riktar sig mot den internationella spelmarknaden med fokus på Latinamerika, i början av december i år. Webbplatsen levererar ett komplett, marknadsledande utbud av tjänster inklusive pre-match och live-spel samt virtuell sport.

Lennart Gilberg – tf VD och styrelsemedlem i Spiffx AB sade: “Avtalet med Ejad Tech Ltd. B.V om att lansera våra produkter på Alegriabet.com är spännande då plattformen har en ny attityd och som riktar sig såväl mot millennials som den traditionella spelmarknaden. Våra Take5-appar, som är snabba sportspel med en ”casinotouch” för mobilen, passar perfekt med in-play och roligt och underhållande innehåll. Vi börjar med att lansera i Brasilien och Peru för att sedan rulla ut till andra länder i Latinamerika”.

Eyal Tregierman – aktieägare i Ejad Tech LTD B.V sade: ”Vi söker kontinuerligt efter nytt och innovativt innehåll för att lägga till vår plattform. Take5-spelen är roliga, dynamiska och spel som gör att människor stannar kvar på sajten och utgör ett verktyg för krossförsäljning som passar in i vår strategi för att erbjuda en toppklassig, säker och rolig underhållningsprodukt till millennials samt ledande verktyg för att locka sofistikerade, traditionella spelare”.

Om Ejad Tech Ltd B.V

Ejad Tech Ltd B.V lanserar sin officiella webbplats Alegriabet.com globalt för att komma in på den internationella spelmarknaden den 25 december. Efter mer än ett års utveckling är webbplatsen, licensierad på Curacao, en toppmodern plattform. Webbplatsen kommer att erbjuda ett marknadsledande utbud av tjänster inklusive pre-match och livespel samt virtuell sport. Webbplatsen tillgodoser traditionella spelentusiaster och har integrerat innehåll från flera marknadsledande programleverantörer.

För ytterligare information se  www.spiffx.se

Kontaktperson:

Lennart Gillberg, tillförordnad VD och styrelseledamot

tel: 076-010 17 61, lennart@spiffx.com

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som SpiffX AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:smarknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 december 2017. kl. 09:00 CET.

SpiffX utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för mobila plattformar. Bolaget driver även en handelsplattform med en optionsmarknad och en darkpool (orderböcker med dolda handelsvolymer) för handel i sportodds till marknadsledande pris via webbplatsen www.spiffx.com . Den operativa verksamheten bedrivs i dotterbolaget SpiffX Malta Ltd med licens nr LGA/CL3/851/2012 utfärdad av Malta Gaming Authority den 26 april 2013.

SpiffX AB är marknadsnoterat på Nasdaq First North och G&W Fondkommission är bolagets certified advisor.