Stayble Therapeutics presenterar på ProHearings kapitalmarknadsdag den 1 december 2022

Torsdag den 1 december deltar Stayble Therapeutics AB (”Stayble” eller ”Bolaget”) på ProHearings investerarevent. Bolagets VD, Andreas Gerward, kommer ge en investerarpresentation och svarar på frågor i en modererad frågestund efter presentationen.

Presentation och frågestund sänds live via länk på www.prohearings.com, där det även går att anmäla personligt deltagande på eventet. Det går att skicka in frågor till moderatorn genom att maila info@prohearings.com. Efter evenemanget kommer presentationen finnas tillgänglig på vår hemsida https://staybletherapeutics.com/sv/.

 

När: Staybles presentation börjar 11:00.

Var: Scandic Anglais, Stureplan, Stockholm och live via www.prohearings.com.  

 

För mer information

Andreas Gerward, VD Stayble Therapeutics AB

E-post: andreas.gerward@stayble.se

Telefon: +46 730 808 397

 

Om Stayble Therapeutics AB

Stayble är ett kliniskt läkemedelsbolag som utvecklar injektionsbehandlingen STA363 mot kronisk diskrelaterad ryggsmärta. Behandlingen riktar sig till patienter som inte blir hjälpta av sjukgymnastik och smärtstillande preparat. Injektionen ges vid ett tillfälle och effekten beräknas kvarstå hela livet och kräva minimal rehabilitering. Bolaget har nu fokus på den fortsatta kliniska utvecklingen och genomför just nu en klinisk fas 2b-studie. Staybles vision är att utveckla STA363 som ny standardbehandling för patienter som lider av kronisk diskrelaterad ryggsmärta.

 

Bolagets Certified Adviser är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB som nås på telefonnummer +46 11 32 30 732 eller e-post ca@skmg.se