Stayble Therapeutics presenterar på Stora Aktiedagen i Göteborg

Andreas Gerward, VD på Stayble Therapeutics AB, kommer delta på Stora Aktiedagen i Göteborg den 8 november 2022. Ämnen som kommer beröras inkluderar Staybles marknadspotential, den pågående fas IIb-studien och vägen framåt med pågående partnerdiskussioner och de regulatoriska förberedelserna inför fas III-studien.

Tisdag den 8 november kl 11.00-11.30 medverkar Stayble Therapeutics på Aktiespararnas evenemang. Andreas Gerward presenterar Bolaget och svara på frågor. Ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

 

Passa på och ställ dina frågor till Andreas genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Frågorna kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

 

Information

När: 8 november kl 11.00-11.30

Livesänding: https://www.youtube.com/watch?v=GSd-1uBkUf0

 

Den inspelade presentationen kommer att i efterhand publiceras på Staybles hemsida.

 

 

För mer information

Andreas Gerward, VD Stayble Therapeutics AB

E-post: andreas.gerward@stayble.se

Telefon: +46 730 808 397

 

Om Stayble Therapeutics AB

Stayble är ett kliniskt läkemedelsbolag som utvecklar injektionsbehandlingen STA363 mot kronisk diskrelaterad ryggsmärta. Behandlingen riktar sig till patienter som inte blir hjälpta av sjukgymnastik och smärtstillande preparat. Injektionen ges vid ett tillfälle och effekten beräknas kvarstå hela livet och kräva minimal rehabilitering. Bolaget har nu fokus på den fortsatta kliniska utvecklingen och genomför just nu en klinisk fas 2b-studie. Staybles vision är att utveckla STA363 som ny standardbehandling för patienter som lider av kronisk diskrelaterad ryggsmärta.

 

Bolagets Certified Adviser är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB som nås på telefonnummer +46 11 32 30 732 eller e-post ca@skmg.se