Sustainion medverkar på Aktiespararnas evenemang

I samband med förestående företrädesemission så medverkar Sustainion på Aktiespararnas evenemang där VD och koncernchef Brodde Wetter kommer att presentera bolaget och emissionen.

Onsdag den 14 april 2021 klockan 16:00 medverkar Sustainion på Aktiespararnas digitala evenemang Aktiekvällen Stockholm. VD och Koncernchef Brodde Wetter kommer då att presentera Sustainion och svara på frågor.

Vi inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs heller för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Brodde, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Information
När: 2021-04-14 kl 16:00
Var:
www.aktiespararna.se/tv/live

För ytterligare information:

Brodde Wetter
VD och koncernchef
Sustainion Group AB
070-799 78 72
brodde.wetter@sustainion.se

Magnus Greko
Styrelseordförande
Sustainion Group AB
070-558 45 91
magnus.greko@opus.se

Kort om Sustainion Group (f.d. Vindico Group):
Sustainion Group AB investerar i teknikbolag för en säker och hållbar framtid.  Verksamheten bedrivs idag i tre dotterbolag:

– Vindico Security AB, som marknadsför och säljer fysiska säkerhetsprodukter och system inom områdena kameraövervakning, laddskåp, DNA-märkning samt konsumentprodukter under varumärket Safe´n´Sound

– EHC Teknik AB, som tillverkar och utvecklar partikelfilter och avgasfilter för fordon som används i inomhusmiljö

– Enviroclean Sweden AB, som tillverkar och utvecklar gas- och rökanalysatorer

Sustainion Group är listat på Spotlight Stock Market med tickern SUSG