Tendos VD Sofie Woge i intervju om den pågående företrädesemissionen hos Infront Direkt

Den 10 april gästade Tendo AB:s (Ticker: TENDO) VD Sofie Woge Infront Direkt Studios och blev intervjuad om bolagets pågående företrädesemission. Därutöver har Tendo tagit fram och publicerat en informationsfilm om Tendo och den aktuella emissionen på sin hemsida.

Just nu är Tendo aktuella med en företrädesemission om cirka 20,2 MSEK för att påskynda kommersialiseringen av Tendo OneGrip på den nordiska marknaden och fortsätta arbetet med att ta fram en CE-märkt produktversion för framtida global marknadslansering. Teckningsperioden inleddes den 8 april 2024 och sista dag för handel i uniträtter är den 17 april 2024.

 

Den 10 april gästade Tendos VD Sofie Woge Infront Direkt Studios för att prata om Tendo och företrädesemissionen. För att ta del av den inspelade intervjun, vänligen besök: https://www.youtube.com/@DirektStudios/videos

 

Tidigare under veckan hade Tendo en digital kapitalmarknadsdag. Eventet spelades in och går att se via länken: https://www.tendoforpeople.se/foretradesemission2024. Tendo har även tagit fram en informationsfilm om bolaget och emissionen som ett sätt att enklare förmedla bolaget. Filmen finns publicerad på bolagets hemsida: https://www.tendoforpeople.se/

 

För mer information om Tendo, vänligen kontakta:
Sofie Woge, VD, Tendo
Telefon: (+46) 760 – 21 22 13
E-post: sofie@tendoforpeople.se

Hemsida: www.tendoforpeople.se

Kort om Tendo
Tendo AB är ett medicintekniskt bolag som utvecklar och säljer medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Bolaget är beläget i Lund i Sverige. Tendo AB är noterat på den svenska Spotlight Stock Market. Mer information på www.tendoforpeople.se.