Touchtech ingår partneravtal med Cenera AS i Norge

Cenera är ett norskt företag som är en helhetsleverantör och innehållsproducent av digital signage samt informationsskärmar i Norge. Cenera levererar innehåll och lösningar inom digital skyltning, stora LED-skärmar och Endless-Aisle.

Partneravtalet gäller samarbete om Touchtech Vendo. Cenera har som avsikt att erbjuda Touchtech Vendo och kringtjänster som en del i en helhetslösning för sina retail-kunder.

Geir Engh, VD på Cenera, kommenterar:

”Vi tror at endless aisle vil forandre hvordan vi ser på online/offline-butikkløsninger i fremtiden. Det foregår et skifte akkurat nå i både kundereise og kjøpsmønster og vi ser at flere innen varehandelen ønsker å omstille seg. Vi i Cenera skal ta posisjonen som den ledende leverandøren av løsninger, innhold og salgs-coaching for endless aisle og være en pådriver for denne utviklingen i Norge. Touchtech kjenner vi godt etter flere års samarbeide, og Vendo løsningen er overlegen innen brukeropplevelse, overvåkning og integrasjoner. Det blir en svært sentral del av vårt tilbud til markedet.

Deniz Chaban, VD på Touchtech, kommenterar partnerskapet:

”Vi har redan jobbat med Cenera under en längre tid då de har ansvarat för leveranser av touchskärmar till Elkjöp. Nu tar vi nästa steg i samarbetet där Cenera tar ett större ansvar för integrationer, support och andra kringtjänster till Touchtech Vendo samt intensifiera försäljningsaktiviteten i Norge.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Deniz Chaban, VD
deniz@touchtech.com
031-75 73 260

Om Touchtech

Touchtech är ett innovativt svenskt bolag som tillhandahåller helhetslösningar till detaljhandeln för att digitalisera butiksupplevelsen och öka försäljningen i butik. Bolaget utvecklar och säljer två produkter: Touchtech Lima och Touchtech Vendo. Båda består av interaktiv mjukvara som installeras på större touchskärmar och används i fysiska miljöer som butiker, showrooms och mässor. Bolagets produkter ryms inom det begrepp som benämns ”Endless-Aisle”, vilket kan översättas till ”oändlig hylla” på svenska. Begreppet syftar på att via en touchskärm kunna presentera oändligt med information om exempelvis produkter.

Om Cenera

Cenera er et norsk teknologiselskap som leverer digital signage løsninger med tilhørende hardware, integrasjoner og tjenester. Vi styrer og kontrollerer innhold på skjermløsninger med touchskjermer, metadata og kundens egne data, slik at innholdet og kommunikasjonen betyr noe for de ulike mottakerne. Ved bruk av ”realtime data” og automatikk vises innhold, grafikk, bilder og video for våre 3 store fokus områder – Intern kommunikasjon, Markeds kommunikasjon og Sport/Arena/Event.