Touchtech nyhetsbrev – utvalda händelser i oktober

Touchtech tecknar ett två-årsavtal med modebolaget Svea Simplicity Improved AB till ett värde av drygt 280 000 kr.  

Ted Wallmansson, Head of Marketing på Svea, kommenterar:

”För oss känns det här samarbetet som ett självklart steg för vår fortsatta digitala transformation, möjligheten att knyta ihop säcken för mötet med kunden och försäljning online. Det här blir ett sätt att öka servicegraden vilket vi tror är extremt viktigt i en hårt konkurrensutsatt bransch där alla ska nå igenom bruset.”

J.Lindeberg beställer ytterligare 11 licenser av Vendo via vår partner Vertiseit och är därmed uppe i 20 licenser sedan första butiken utrustades med Vendo i februari. Utrullning till butikerna kommer att ske allt eftersom under hösten.

Tillsammans med Avensia har vi fått beställning av Coop i Norge på vidareutveckling av ny Vendo-funktionalitet. Detta ska möjliggöra att Coop kan ta steget ifrån ett ”Proof-of-Concept”-lösning i en specifik butik till att kunna lansera Vendo i godtycklig OBS Bygg-butik.

Tre nya Elkjöp-butiker i Norge har anslutits till Vendo i samarbete med en ny norsk partner.

Axel Arigato använde Vendo i sin pop-up-butik i Berlin under en månad i september samt en ny beställning till deras nya brand store i Danmark.

Vi har jobbat intensivt med Bestseller för att slutföra integrationen av deras affärssystem med Vendo och vi ser fram emot installationerna i de första butikerna i Danmark under oktober.

Clas Ohlson beställer en Vendo-installation till en butik i Finland under hösten, utöver touchbordet med Lima som levererades i slutet av september.

Tillsammans med Vertiseit har vi haft en lyckad lansering och igångsättning av Vendo för Bergqvist skor.

Leveransorganisationen utökas med en projektledare som kommer från betalbolaget Bambora.

Sist men inte minst har vi tillsammans med våra partners slitit hårt med att förbereda inför öppningen av vårt nya butikskoncept, The Fitting Room den 11 oktober. Vi kommer i samband med det lansera flertalet revolutionerande funktioner i Vendo. Har ni vägarna förbi Nordstan i Göteborg är ni välkomna att komma förbi butiken för att själva uppleva hur det känns att shoppa i en fullt ut integrerad e-handel och fysisk butik. För mer information besök, www.thefittingroom.store

Vi hörs i samband med nyhetsbrev om en månad.

Med vänliga hälsningar,

Deniz Chaban
deniz@touchtech.com