WANDS nummer 1 på bästsäljande listan hos Oculus

Oculus tillhandahåller på sin hemsida en live-uppdaterad lista över vilka spel och upplevelser som säljer bäst på plattformen, se länk nedan. WANDS popularitet håller i sig och spelet har under dagen varit det bäst säljande spelet för Oculus Go och Gear VR. WANDS som har utvecklats av spelstudion Cortopia,som helägs av Beyond Frames Entertainment och är ett multiplayer spel där trollkarlar duellerar mot varandra i VR.

Försäljningen av VR spel sker i ”app stores” som drivs av plattformsbolagen. De största plattformarna är Sonys PSVR och Facebooks Oculus. WANDS finns tillgängligt hos Oculus men ännu inte på PSVR.

https://www.oculus.com/experiences/go/section/600829600113697/

VD

johan.larsson@beyondframes.com
+46 (0)79 100 22 90

Beyond Frames Entertainment är ett bolag verksamt inom dataspelsindustrin. Bolagets målsättning är att attrahera kompetenta spelutvecklare med en gemensam vision: att skapa intressanta och roliga spelupplevelser av hög kvalitet baserat på teknologi inom VR och AR.

Beyond Frames strategi är att samla oberoende spelstudios under samma paraply. Avsikten är att detta ska ske dels genom förvärv av spelstudios, vilka bevisat att de kan utveckla och marknadslansera spel med stor spelglädje, dels  genom organisk tillväxt.